Dobrovolná dražba s kladívkem v ruce

Dobrovolná dražba s kladívkem v ruce

Dobrovolná dražba s kladívkem v ruce je stále živou tradicí v České republice. Navzdory moderním technologiím, které umožňují elektronické dražby, stále existuje mnoho lidí, kteří upřednostňují osobní účast na licitaci. Pokud patříte mezi ně, mám pro vás skvělou zprávu. Jako realitní makléř a dražebník nabízím službu veřejné dobrovolné dražby nemovitého i movitého majetku dle zákona 26/2000 Sb. formou přímé dražby za fyzické účasti licitátora s kladívkem a všech účastníků dražby. 

Výhody veřejné dobrovolné dražby

Veřejná dobrovolná dražba nabízí mnoho výhod. Dražbu provádí nezávislý dražebník s koncesí, což zajišťuje maximálně spravedlivý výběr nabyvatele draženého majetku. Vítězí nevyšší nabídka a nikdo nemůže zadavatele nařknout nebo dokonce žalovat za nadržování jednomu zájemci. U veřejné dobrovolné dražby je možné legálně vydražit majetek, i když by se v konečné fázi do dražby zapsal jen jeden účastník. A takových výhod má zpeněžení majetku formou veřejné dobrovolné dražby více.

O nás

Jako realitní makléř a dražebník se specializuji na veřejné dobrovolné dražby. Provádím je pod hlavičkou firmy ATRIM, spol. s r.o., která získala licenci již v roce 2000 a od té doby se nám podařilo vydražit majetek v hodnotě 64.420.000,- Kč. Pořádali jsme dražby pro obce i města, soukromé subjekty i insolvenční správce. V poslední době například pro město Zlaté Hory.

Petr Vícha
Autor: Petr Vícha

Prací realitního makléře jsem se začal zabývat na konci roku 1991. Realitní kancelář, kde jsem jednatelem, ATRIM, spol. s r.o., pak vznikla na začátku roku 1993. Mohu tedy s klidným svědomím prohlásit, že za těch více než 30 let už nějaké zkušenosti mám.

V realitní branži mě to skutečně baví a snažím se poskytovat své služby na vysoké úrovni. Vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti. 

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení